* * * * * * * * *
Aa_New_Damage
Anticoruptie.Net - Forum
Advanced Search
September 08, 2010, 05:12:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
Poll: Cum pot obtine o autorizatie de constructie?
Poll Results Cum pot obtine o autorizatie de constructie?
Ilegal? -  1 (100%)
Legal? -  0 (0%)
Total Voters: 1
« previous next »
Pages: [1]
Topic Tools  
Read February 18, 2009, 09:26:10 AM #0
eurosport

Autorizatie de constructie.

Fac o intrebare,din 2006 incerc sa obtin o autorizatie de constructie si nu se poate.Am ajuns la disperare de ceea ce se intampla in tara asta,atata umilinta si dispret din partea autoritatilor.Umblu cu proiectele in mana de 3 ani si am ajuns la concluzia ca un cetatean modest nu are voie sa faca nimic daca nu trece cu o atentie pe unde trebuie,sa isi obtina niste drepturi.
   Sunt din localitatea Luizi-Calugara la 4 km de bacau si am pus in proiect sa fac o pensiune turistica,ceea ce nu exista in comuna noastra,impreuna cu alte utilitati (teren minifotbal si o piscina).Cum v`am precizat mai sus comuna nu are un plan de sistematizare de 20 de ani,nu este un PUG,m-i s-a cerut din partea primariei sa execut un plan urbanistic zonal pe o suprafata de 24,5ha,mie imi era necesar un PUZ pentru 3600 de mp proprietate personala.Intr-un cat in zona s-a propus un cartier de locuinte,m-i  s-a cerut sa fac aceasta lucrare.Mentionez in comuna sunt la ora actuala peste 80 de locuinte construite fara autorizatie,pana unde merge in situatia asta? 
    Putem sa construim sau nu se poate construi?

Read February 18, 2009, 11:08:43 PM #1
n133n1

Re: Autorizatie de constructie.

Daca aveti cunostinta despre acte de coruptie (si am toate motivele sa cred ca da) puteti incerca una din urmatoarele doua posibilitati:

1) puteti sesiza DGA, Directia Generala Anticoruptie, (va recomand sa va informati asupra competentelor acestei institutii):

Adresa postala: Bucuresti, Soseaua Oltenitei, Nr. 390 A, Sector 4
Linia verde: 0800.806.806 - telefon gratuit disponibil in reteaua Romtelecom
tel: 021 / 332.26.54 - telefon disponibil din toate retelele de telefonie
email: anticoruptie_presa@mai.gov.ro
Formular e-petitie
Formular propuneri/sugestii/informari

2) puteti sesiza DNA, Directia Nationala Anticoruptie, (va recomand sa va informati asupra competentelor acestei institutii):

* poştă, pe adresa:
Bucureşti, Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81, cod 010106
Telefon: 021/312.14.97
Fax: 021/312.51.44
Şef structură: procuror şef Daniel Marius MORAR
si adresele menţionate la punctul 2.2.
    * fax: 004(021)314.19.11
    * e-mail: anticoruptie@pna.ro
    * telefonul anticorupţiei 004(021)312.73.99
    * formular online (click!)

Succes!  Wink
« Last Edit: February 18, 2009, 11:11:26 PM by admin »

Pages: [1]
Jump to:  

Theme by Webtechnica.net
MySQL PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 CSS